Не трябва да даваме зелена светлина“ на РСМ, защото не

...
Не трябва да даваме зелена светлина“ на РСМ, защото не
Коментари Харесай

Джамбазки: Клетото ни правителство е получило поръчение за предателство по темата Македония

Не би трябвало да даваме „ зелена светлина “ на РСМ, тъй като не съблюдава Договора за добросъседство.

Това съобщи пред евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки.

Опитват се да стоят на „ два стола “, подкупват европейски служители, подкупиха и евродепутати, с цел да поддържат тезите им.

Ако РСМ желае в Европейски Съюз, то това може да стане още на следващия ден – ние желаеме да забележим изменени учебниците по история, тъй като антибългарската тирада на ненавист е ежедневие – това би трябвало да се промени, добави съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

И дефинира политическия хайлайф и изразителност на районен съд Македония с „ Мики Маус политическа буря “. Единствената им заварка е антибългаризма и тирада на омразата, сподели Джамбазки.

Всички се пробват да ни притискат по тематиката Македония, само че никой не споделя нищо на скопяни. Нека извършват Договора, които сами си подписаха.

Джамбазки дефинира като импотентна и неслучваща се политиката на държавното управление на Промяната, откакто самолетната линия София-Скопие ще бъде закрита поради липса на пасажери.

„ редателството, което се готви е неприемливо и можем да го съпоставим с националните произшествия след 1944-та година, безапелационен бе евродепутатът.

Клетото българско държавно управление е получило предписание за изменничество по тематиката за РСМ. Не предавайте Македония, моли Джамбазки.

Може да има няколко типа роми, джедаи и марсианци, само че българи не – тъй като тогава ще рухне всичко в Македония.

Ангел Джамбазки е безапелационен, че Гоце Делчев е българин и се е самоопределил като подобен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР