Не трябва Борисов да взима сам решения, в сряда ще

...
Не трябва Борисов да взима сам решения, в сряда ще
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ако Борисов подаде оставка, може и да не разбера

Не би трябвало Борисов да взима самичък решения, в сряда ще приказваме умерено за оставките на Маринов, Горанов и Караниколов. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов по Нова телевизия. Той изясни, че в случай че държавното управление подаде оставка, е допустимо да не разбере.

„ С сътрудника ми Каракачанов поставихме остро въпроса за какво би трябвало да разбираме от медиите за поискани оставки. Явно това решение е взето преждевременно и в нарушаване с съдружните съглашения. Сутринта през вчерашния ден не бяха подадени оставки. Колективният разсъдък постоянно е по-добър от самостоятелния. Обсъдихме въпроса и взехме решение, че не би трябвало да се бърза “, уточни Симеонов.

„ За тези 3 години към този момент няколко пъти съм правил забележка на министър-председателя, че България не е царство и решенията би трябвало да се взимат съгласно Конституцията и съдружните взаимоотношения и съглашения. Ако ГЕРБ имаха повече от 121 депутата, тогава Борисов би имал това право самичък да взима еднолични решения ", добави ръководителят на НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР