Не тръгвай никога с женен мъж. Закон, който всяка една

...
Не тръгвай никога с женен мъж. Закон, който всяка една
Коментари Харесай

Не си родена да бъдеш нечия любовница. Връзката с женен мъж носи разочарование

Не тръгвай в никакъв случай с женен мъж. Закон, който всяка една жена би трябвало да знае и да съблюдава. Първо – разбиваш семейство. Второ – и най-важно – съсипваш самата теб.

Не може да очакваш нищо хубаво от човек, който има свое лично семейство. Не може да очакваш той да зарежи брачната половинка си и още повече децата си, с цел да живее с теб. Ти в никакъв случай няма да бъдеш щастлива.

В аферата с женен мъж постоянно някой страда. И постоянно това е жертвата, която роля играе неговата брачна половинка. Би било добре да се поставиш на нейно място преди да започнеш да излизаш със брачна половинка ѝ. Но ние не те осъждаме за това, което си направила. А те съветваме за твое положително. Все отново животът е твой, също като избора, който ще направиш. Ако обаче към този момент е прекомерно късно и си се замесила с привързан мъж, само че аферата ви е завършила и той се е върнал при своята брачна половинка е редно и ти да продължиш напред. Да, може би си го обичала и си се привързала към него. Но да забравиш женен мъж не е по никакъв начин мъчно. Е, не споделяме и че е елементарно, само че самото му название приказва задоволително.

Ето някои препоръки, които ще ти оказват помощ да забравиш женения мъж, с който имаше загадка връзка

 

Мисли трезво

Колко ли може да мислиш рационално, когато любовта е превзела тялото и мозъка ти, само че въпреки всичко би трябвало да положиш малко старания и да погледнеш действително на обстановката, в която се намираш. Спомни си за това малко момиче, което в миналото беше. Спомни си по какъв начин мечтаеше да срещнеш любовта и да бъдеш щастлива. Определено не си си представяла любовния романс, който преживяваш сега тъкмо по този метод. Знаем, че това са усеща и е мъчно да ги контролираш, само че много постоянно те ни заслепяват и вредят.

Помисли добре какво бъдеще имаше ти с този мъж? Какво очакваше от него и дали той е благонадежден сътрудник? Щом не се тормози и изневери на брачната половинка си с теб, мислиш ли, че няма да изневери и на теб, когато му омръзнеш? И тогава какво? Най-доброто решение за теб и да стои колкото се може надалеч от обвързаните мъже. Нямаш място там.

Изтрий номера му и го блокирай

Крайно време е да продължиш напред. Най-вече го направи, поради себе си. Скъпа, ти заслужаваш да бъдеш щастлива, само че връзката ти с женен мъж не би ти донесла мечтаното благополучие и любовта, която постоянно си желала да получиш. Ти вечно ще останеш като „ третата “ или „ любовницата “ и ще бъдеш „ разбивачката на фамилии “. Нали не искаш да те поставят сходни етикети през целия ден.

Допуснала си неточност и си се отдала на пристрастеността и страстите. Не може да върнеш времето обратно, само че може да спреш да си го пропиляваш. Ако искаш изцяло да забравиш за него би трябвало да изтриеш номера му и също по този начин да го блокираш в обществените мрежи. Далече от очите – надалеч и от сърцето. Понякога не работи, само че в тази обстановка сме сигурни, че доста скоро ще забравиш даже името му.

Време е за ново начало

Никога не е късно за ново начало. Без любовни триъгълници, без да играеш ролята на държанка или загадка тръпка. Достатъчно интелигентна и красива си, с цел да бъдеш същински сътрудник и да се демонстрират с теб на обществени места. След като завърши несполучливо аферата ти с този женен мъж е време да се осъзнаеш и да отвориш очите си. Светът е цялостен със свободни и необвързани мъже и всеки ден, във всеки един миг може да срещнеш тъкмо подобен.

Излизай по-често с другари и се забавлявай. Нека намирането ти на нов сътрудник не се трансформира във фикс концепция, тъй като по този начин ще изгубиш предпочитание да правиш каквото и да било. Срещай се с нови хора и дай късмет на някой различен. Защото ти освен даваш късмет на него, само че и на самата теб. Крайно време е да имаш същинска връзка, в която да си основната героиня и да бъдеш обичана по метода, по който заслужаваш. Остави женените мъже на техните съпруги така и така бракът самичък по себе си е задоволителен проблем от време на време. Ти не си родена да бъдеш нечия държанка и да те третират като кошче за душевни боклуци. Ти си жена, скъпа. Помни това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР