Не толкова отдавна приоритетите на шефа на публично регистрирана компания

...
Не толкова отдавна приоритетите на шефа на публично регистрирана компания
Коментари Харесай

Кой иска да бъде модерен главен изпълнителен директор?

Не толкоз от дълго време целите на шефа на обществено записана компания изглеждаха доста по-прости: управлявайте и разширявайте бизнеса задоволително дейно, с цел да спечелите прилична възвръщаемост за акционерите. Това може да е прекомерно розов взор към предишното. Но такива времена са отминали.

Помислете за чиниите, които актуалният основен изпълнителен шеф би трябвало да върти. Освен оправянето с геополитическата неустановеност, възходящата държавна регулация, високата инфлация и лихвените проценти, има възходящ популизъм, хакерски атаки и прогрес в изкуствения разсъдък. След това има ръководство на репутационния риск — в това число съблюдаване на сложни кодекси за ръководство — условия за откриване на информация и задължения за резистентност.

Хибридната работа води до различен набор от напън. А поддържането на личния състав стимулиран и предан единствено по себе си е работа на цялостен работен ден – от възнаграждаване и ръководство на оскъдните гении до превъзмогване на разделянето сред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР