„Не толкова отдавна открих тайната на перфектния секс със съпруга

...
„Не толкова отдавна открих тайната на перфектния секс със съпруга
Коментари Харесай

Ива разкри тайната на божествения секс

„ Не толкоз от дълго време открих тайната на съвършения секс със брачна половинка си. И в този момент желая да го споделя с други девойки: може би това ще помогне на някого да изпита нови чувства и даже мулти-оргазъм “, това показа Ива.

„ Самата загадка е допустимо най-проста, а точно – преди да пристъпим към същинския секс, постоянно вземаме „ специфична вана “ със брачна половинка ми “, добави читателката на jenata.blitz.bg, която изпрати персоналната си история на Facebook страницата на jenata.blitz.bg.

Тя е безапелационна, че тези „ специфични вани “ могат да се създадат и без същинската вана, а в банята под душа. Резултатът по думите на Ива всякога са божествени оргазми както за нея, по този начин и за брачна половинка ѝ.

„ Какво значи особено? Всъщност тук всичко е класическо: изваждам ароматизираните свещи, брачният партньор ми взема гореща вана с балончета (имаме и джакузи) и сипвам шампанско.

Банално е, само че работи.

Обичаме да използваме разнообразни масла, които са по едно и също време релаксиращи и секси. Галим се голи във ваната и се редуваме да се масажираме с маслата.

Успоредно с това можете да целунете шията, ушите и задната част на главата на колегата. Между другото, за тези, които не знаеха: задната част на главата е ерогенна зона както при мъжете, по този начин и при дамите. Опитайте се да прокарате езика си над гърба на главата на любовника си и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

Можете да мърсувате във ваната колкото желаете. Ние нормално излизаме, единствено откакто изпием бутилката шампанско.

Можете да пуснете на назад във времето малко лека музика, с която се чувствате прелестно да вършиме секс.

Можете да преминете към самия сексуален акт под душа, като отмивате пяната един от различен. Ако имате забележително самообладание, отделете време и отидете да вършиме секс в леглото – там към този момент сте тотално отпуснати и оргазмът ви е обезпечен. Също по този начин подсигурявам, че ще бъде незабравимо.

И в случай че нямате вана и джакузи, то не се тормозете. Същите тези неща могат да се създадат и непосредствено под душа – би трябвало единствено малко въображение, самообладание и предпочитание за нещо ново в интимния живот “, безапелационна е Ива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР