Не сте ли се питали какво стана с Бриджит Джоунс

...
Не сте ли се питали какво стана с Бриджит Джоунс
Коментари Харесай

Бриджит Джоунс – поотслабнала и позабраменяла

Не сте ли се питали какво стана с Бриджит Джоунс и Марк Дарси? Преди години Бриджит – тази средностатистическа жена, беше мое огледало, в което оглеждах личния си средностатистически живот. Бяхме същински посестрими всичките седем-осем пъти, когато съм гледала кино лентата. И тя като мен е една такава приблизително умна, с посредствена работа, още по-посредствени връзки, приблизително уверена, приблизително цялостна (е, аз прескочих две крачки отвъд), приблизително нещастна, приблизително щастлива. Живот междинна красота, само че с хепиенд и за двете. И ето ни Х години по-късно. Аз и тя. Аз не мога да се оплача - открих се, имам и собствен персонален Марк Дарси. Ако се съди по филмовия откъс на новия " Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта ", тя към този момент не е средностатистическа. Слаба е, наподобява уравновесена и май не брои килограми, чаши и калории. Аз, от своя страна, към този момент имам мобилни приложения за всичко това... 

Явно върти обич с оня господ, Патрик Демпси. Бременна е (по мои калкулации е на 46), а Марк Дарси наподобява на Бонд - безусловно неудържим, и усещам, че, в случай че не е той бащата на бебето, ще си желая парите назад.

С неспокойствие очаквам срещата ни на 16 септември. Искам да схвана какво се случва около Бриджит и нека се уверя, че и тя като мен е схванала, че хепиенда си го носим от вътрешната страна.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР