Не ставайте част от онези млади хора, които нито учат,

...
Не ставайте част от онези млади хора, които нито учат,
Коментари Харесай

Уникално шоу! Абитуриентка покани на танц президента Румен Радев

Не ставайте част от тези младежи, които нито учат, нито работят, нито имат предпочитание за спомагателна професионална подготовка. Този апел насочи президентът Румен Радев към младежите в неравностойно състояние, оповестиха от прессекретариата на президента.

Традиционният абитуриентски бал, чийто хазаин е президентът, събра 124 младежи от над 50 профилирани институции за деца в цялата страна. Събитието е част от благотворителната самодейност „ Подкрепи една фантазия “.
Президентът поздрави младежите за рационалното решение да се включат в самодейността. „ Това е първата решителна стъпка за осъществяване на фантазиите ви за обучение, работа, дом и семейство “, добави Румен Радев, като напомни, че дълбокият смисъл на „ Подкрепи една фантазия “ е младежите да бъдат насърчени да продължат своето обучение.

„ По-доброто обучение е гаранция за по-добрата ви реализация в живота “, безапелационен беше президентът .

„ Разчитам и на вашата самодейност “ означи той и не скри вълнението си от срещата с зрелостниците и техните ръководители и наставници.
Президентът насочи признателност към възпитателите от профилираните институции за деца, към представителите на държавните институции, които са сътрудници на Администрацията на президента в работата с младежите и към донорите, които са показали обществена отговорност при набирането на даренията.

Над 60 000 лв. е сумата, която е събрана до този миг. С една част от тези средства ще се финансира организацията на бала, а с останалата ще бъдат отпуснати стипендии за тези младежи, които продължат своето обучение във висше учебно заведение.

В тържеството, с което президентът посрещна зрелостниците на „ Дондуков “ 2, се включиха някои от младежите и техните ръководители, ментори и наставници.

Исус Христов от София благодари на президента за поддръжката и го изненада с погача, която е приготвил самичък. Милко Георгиев от Велинград му даде мъжката си дума, че ще оправдае доверието му и ще бъде признат да учи в Лесотехническия университет в София.

Вики Калинкова от Бургас показа с него фантазията си един ден да има своя танцова школа и го предложения на танц.
По-късно празникът продължи в София Хотел Балкан с абитуриентския бал.

Изпълнителите, които поддържаха самодейността, са Поли Генова, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Михаела Филева, Виктория Георгиева, Невена Пейкова, Преслава Пейчева, Сантра, Дивна, Искрата, Вензи и Скандау, група Остава, Дичо и групата, Веси Бонева, Маги Джанаварова, Жаклин Таракчи, DJ Роско и Танцов отбор „ Пламъче “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР