Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не

...
Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не
Коментари Харесай

Война! Слави захапа Цитиридис: Не ставаш за шоу, не разсмиваш! Младокът му отвърна: Не се нерви, чиче!

" Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не разсмива. Няма задоволително обща просвета, евентуално и възрастта му е такава, т.е. доста е млад, за сходен вид шоу, само че най-хубавите шоумени са сценаристите -  хора, които могат от дребното инфо, което имат, да ти създадат цялостен занимателен ека телен текст за пулликата. "

Това показа по отношение на настоящия водещ на „ Шоуто на Цитиридис “ Слави Трифонов. Дългия обича да се майтапи с момчето от „ Дружба “ постоянно в малкия екран си, само че е безапелационен, че не може да издържи цяло предаване да гледа Николаос. За него то е  по-скоро осведомително,  само че не и шоу.

От своя страна любимецът на bTV разяснява, че се нервира от изявленията, които го дефинират като заместител на Слави Трифонов. " Ако бях подобен, това би означавало, че Слави ще се върне. Не го заменявам! Да кажеш, че съм новият Слави повече бих го схванал, но това значи, че ще се наложи да си върша партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия? “, споделя Цитиридис.

Все отново той открива в себе си известно подобие с Дългия. Някога и двамата били с дълги коси, с обеци на ушите, и двамата се увличат по музика. Трифонов обаче постоянно е предпочитал чалгата, до момента в който той се кефи на рокендрола и барабаните, с които от години се занимава, написа „ България Днес “.

„ Не сме се срещали до момента, само че знам, че няколко пъти си е разрешавал да приказва нещо за мен в общественото пространство. Неща, които аз не бих изрекъл за човек, който не познавам. Като го видя бих му споделил: Какво става чиче, не се нерви пич! Само това и ще видя по какъв начин ще реагира - в случай че обърне на подбив, ще се веселя, в случай че не, словесната престрелка несъмнено ще продължи, но какво от това? ", подвига плещи Цитиридис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР