Не става въпрос за притеснение от начина, по който някой

...
Не става въпрос за притеснение от начина, по който някой
Коментари Харесай

Сачева: Няма притеснение от начина на гласуване, а от това как се отчита вота


Не става въпрос за терзание от метода, по който някой ще гласоподава, а за терзание по какъв начин се регистрира вота. Дори с технологиите могат да се случат измами. Не можем да твърдим, че машинният избор е 100% сигурен. Това съобщи по Деница Сачева от ГЕРБ.

„ Не сме спирали още от първия ден след изборите да вършим всичко допустимо да приказваме за политики, да се опитваме да вършим неща, които са потребни за хората и да търсим политически консенсус по избрани тематики “, добави тя.

Тя изясни че през седмицата са изпратили управническата им стратегия на всички парламентарни групи.

„ Очакваме сега, в който получим мандата, да потърсим отговор от тези парламентарни групи по кои тематики и въпроси бихме могли да намерим единодушие. По една огромна част от тези тематики виждаме подобие в метода на показване на главните политики с „ Демократична България “, с тях сме част от общо европейско семейство. Дори има някои законопроекти в Народно събрание, които са сходни – да вземем за пример, в региона на енергетиката, които се оферират и от депутати на „ Демократична България “ и от наши народни представители “, сподели още Сачева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР