Не става въпрос за никаква база, това е проект на

...
Не става въпрос за никаква база, това е проект на
Коментари Харесай

Каракачанов: Бази на НАТО у нас няма да има

" Не става въпрос за никаква база, това е план на НАТО, в НАТО бази няма. Американска база няма да има, просто във Вашингтон Тръмп поддържа желанието на България, този морски център да бъде на територията на Пункта за базиране във Варна. Това е един център, който събира, проучва и дава информация. Има и други претенденти за подобен пункт - Турция, и Румъния. ". Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов във Варна, заяви Канал 3.

По думите му плануваният за министерството бюджет от 3 241 000 000 лева е добър и той е удовлетворен, тъй като това ще докара до нарастване на възнаграждението на военните и привличането на нови фрагменти. Министър Каракачанов беше сбит по отношение на дотациите за партиите с довода, че не е взел участие в дебатите и гласуването, само че разяснява реакцията на Движение за права и свободи: " Движение за права и свободи желаеха 10 лева, да не се вършат на кардинални ".

Що се отнася до изгонения наш посланик от Русия, той разяснява, че е предстояща реципрочна реакция. " Дипломатът ни е напуснал нощес Русия, чака се до 10-12 дни и фамилията му да се върне. Смятам, че с Русия би трябвало да сме в положителни връзки, само че като равнопоставени, а не като дребните, непослушни деца на Балканите ", сподели министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР