Не става въпрос за харесване или нехаресване на кмета на

...
Не става въпрос за харесване или нехаресване на кмета на
Коментари Харесай

Свиленски: При избори на 28 март Борисов просто ще си иде два месеца по-рано

Не става въпрос за харесване или нехаресване на кмета на Перник. Станислав Владимиров е повдигнат от Българска социалистическа партия и е определен от гласоподавателите на Българска социалистическа партия. В случая приказваме за осъществяване на политики. Когато преди година си оповестил, че няма да повишаваш налози и ще развиваш духовни и културни институции, а в един миг започнеш да правиш тъкмо противоположното, това е неприемливо. Ние не можем да толерираме сходни дейности, на който и да е кмет.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски във връзка последните кавги с градоначалника на Перник Станислав Владимиров, представено от novini.bg.

" Непрекъснато се пускат спекулации какъв брой е неприятно ръковдството на Българска социалистическа партия. В тези погрешни изказвания са преплетени доста ползи - и вътрешнопартийни, и външнопартийни. Нашите гласоподаватели би трябвало да се ориентират по сигналите, които идват от управлението. Прекият избор на Корнелия Нинова приказва задоволително ясно за нейната работа и всички дружно би трябвало да работим за победа на идните парламентарни избори, а не да се занимаваме с вътрешнопартийни дрязги. В момента виждаме една офанзива не против управлението на партията, а дирекнто против Нинова ", добави Свиленски.

" Тази година Българска социалистическа партия поведе доста борби против ГЕРБ и завоюва доста от тях. Така би трябвало да продължаваме, а не да се занимаваме с вътрешнопартийни проблеми. Няма никакъв спор сред Българска социалистическа партия и президентската институция. Самият Румен Радев към момента не е оповестил ще се кандидатира ли за втори мандат. Как очаквате ние да излезем и да кажем ще го подкрепим ли. Ние си работим в нашите коловози и даже не разясняваме датата за изборите. Българска социалистическа партия се готви за изборите, на която и дата да са те. Единственото хубаво нещо в най-ранната допустима дата 28 март е, че Борисов ще си тръгне скоро и няма да остане на власт още 2 месеца примерно. Никой обаче не знае каква ще е обстановката с вируса. Хората би трябвало да гласоподават всеобщо и без терзания. За мен оставането на власт на Борисов още два месеца ще е доста по-опасно и разрушително за страната от COVID-19 ", приключи аленият народен представител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР