Не става дума за вкус, а за достойнство. Това заяви

...
Не става дума за вкус, а за достойнство. Това заяви
Коментари Харесай

Юнкер: Разликата в храните не е въпрос на вкус, а на достойнство

Не става дума за усет, а за достолепие. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на среща с европейски политици и общественици във връзка изказванията на производителите на храни, че оферират друго наличие под идентична опаковка поради "вкуса на локалните консуматори ".

Не може в Европа да има две съсловия консуматори и служащи, разяснява Юнкер. Той изрази упованието през октомври да бъде реализирано единодушие по измененията в директивата за командированите служащи.

Искам всички страни от Европейски Съюз да бъдат в еврозоната и в Шенген, да няма двойни стандарти при храните. Защо отхвърлят на нашите български и румънски другари достъп до Шенген, откакто от години са изпълнили условията, би трябвало да прилагаме договорите за Европейски Съюз, разяснява ръководителят на комисията. Той добави, че в годишната си тирада за положението на Европейски Съюз предходната седмица не е упорствал за приемането на еврото от страните отвън еврозоната, а е припомнил, че това право и обвързване е част от договорите. Не насилям никого, предложих поддръжка за ускорение на процеса на присъединение (към еврозоната), разясни Юнкер.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР