Не става дума за лични нападки. Това коментира лидерът на

...
Не става дума за лични нападки. Това коментира лидерът на
Коментари Харесай

Сидеров: Битката за София е въпрос номер едно за ГЕРБ

Не става дума за персонални нападки. Това разяснява водачът на Атака Волен Сидеровза връзките в дребната коалиция, по Нова тв.
Имам голяма заслуга Красимир Каракачанов да стане претендент за президент. Предвиждах специфичен режим със спорт, тъй че на самите избори да се яви в по-добра форма, той обаче отхвърли, разяснява Сидеров, заявявайики, че думите му за килограмите на Каракачанов са угрижен съвет, съобщи вести.бг.

Драмата потегли още от изборната нощ. Той и сътрудниците му започнаха да приказват, че аз съм ги нападал. Това което ги подразни е, че показахме по нашата телевизия по какъв начин Джамбазки споделя, че Крим е съветски, а в европарламента твърди противоположното. Колкото до самите избори имам подозрения, че вотът беше почтен и правилен, сподели Сидеров.
Не съм заявявал до момента, че имам желание да скапваме ръководството, уточни той на въпрос дали ще напуснак обединението.

Той разяснява още, че борбата за София е въпрос номер едно за ГЕРБ.

Защо Съединени американски щати не ни подарят самолетите, те са го правили за дурги страни, които не са част от НАТО, попита Сидеров.

Ние ще дадем 3 милиарда са самолети, чиято изгода е противоречива. Сделката е жест към Съединени американски щати, която ощетява България, сподели Сидеров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР