„Не става бързо, но рано или късно истината и справедливостта

...
„Не става бързо, но рано или късно истината и справедливостта
Коментари Харесай

Окончателно: Интерпол свали червената бюлетина за Цветан Василев. Гешев, как си?

„ Не става бързо, само че рано или късно истината и справедливостта спечелват. Приемам го като крачка към цялостното оневиняване на всички, които са обвинени по делото „ КТБ “, тъй като то е изтъкано от същите „ доказателства “, които се съдържаха и в настояването за тази бюлетина. На доста хора са породени вреди и унижения напълно несправедливо. Излизането на истината за фалирането на КТБ и за последвалото плячкосване на активите, ще покаже какво тъкмо се е случило и кои са лицата, забъркани в тази престъпна спекулация, съобщи пред Фрог нюз Василев.

През 2018 година мажоритарният притежател на Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев изиска от спецсъда да приключи делото за източването на банката. Писмото му беше прочетено в залата от негов юрист.

В писмото си Цветан Василев показва, че в случай че би трябвало да има дело то би трябвало да е за образуване на банкрута на банката и разграбването на активите.

Банкерът заявява, че не е присвоявал пари и счита, че в правосъдната зала би трябвало да са тези, които са разграбили КТБ след нейното затваряне на 20 юни 2014 година

Цветан Василев оспорва изказванията на прокуратурата, че е управлявал проведена незаконна група, източвала КТБ. С тези причини той приканва арбитър Виржиния Петрова да приключи делото заради липса на закононарушения.

Същите причини са показани от прокуратурата и в Интерпол, само че както излиза наяве от решението, взето на 5 август, те са несъстоятелни.

А Иван Гешев толкоз се гордееше с направеното от него по линия на КТБ. Написа хиляди страници обвинителен акт, който се разпада с всяко последващо съвещание на съда под ударите на действителните обстоятелства и доказателства. Не бяха почетени и всички претенции на прокуратурата съдът в Сърбия да върне Василев в България заради липса на задоволително учредения и годни доказателства. Вече не съществува и алената бюлетина за търсене на Василев в целия свят.

Това е следващият неуспех на Гешев. Според осведомени може да се окаже и последния… Намекът е за идни събития, които ще трансформират радикално служебния му статус.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР