Не стана ясно на хората как са били реализирани сделките

...
Не стана ясно на хората как са били реализирани сделките
Коментари Харесай

Добрев: Сделката в Булгаргаз е белег или на некомпетентност, или на корупционен интерес

Не стана ясно на хората по какъв начин са били осъществени покупко-продажбите на „ Булгаргаз “, тъй като засекретиха комисията. Какво имат толкоз да крият? Разбра се, че шефът на едно от сдруженията в този момент е началник в „ Булгаргаз “. Той не е единственият представител на ръководещата коалиция, забъркан в тези покупко-продажби. Знаем кои са купувачите и какви са количествата, само че не можем да го разкрием, тъй като ръководещите го направиха загадка. Това съобщи депутатът Делян Добрев от ГЕРБ в изявление за Българска национална телевизия.

Количествата са големи спрямо нормалните. Изглежда, че има предумисъл. „ Булгаргаз “ се е съгласил да продаде газ на избрани купувачи, разяснява Добрев.

Какво толкоз скрито има в това на кого е продала страната?, попита той, като добави, че от ГЕРБ имат желание да подадат сигнал до съда, „ с цел да стане информацията притежание на всички български жители. Ако в идващите дни не кажат кои са компаниите, които са се облагодетелствали, ще сме принудени да създадем това, сподели още депутатът от ГЕРБ.

Газът ще стане доста по-скъп, а по-късно и стоките. Притеснява ни инфлацията и високите цени. Ще предложим понижение на Данък добавена стойност на храните на 9% и на горивата – 9%, с цел да помогнем на хората, уточни още Добрев.

Изпомпването на количества газ от Чирен, с цел да се продадат демонстрира или некомпетернтсност, или корупционен интерес, смятат от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР