"Не смятаме, че искането на вот на доверие става с

...
"Не смятаме, че искането на вот на доверие става с
Коментари Харесай

ГЕРБ се събра след Конгреса на БСП: Мракобесните времена на БКП

"Не считаме, че настояването на избор на доверие става с магическа пръчка и можеш незабавно да станеш опция на настоящето ръководство ". Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на конференция след съвещание на разширено съвещание Изпълнителната комисия на партията, свикано от ръководителя на партията и министър председател Бойко Борисов.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ се събра на изключително съвещание поради конгреса на Българска социалистическа партия през вчерашния ден. ГЕРБ отхвърля да одобри и да мълчи пред следващата порция от неистини, операции и разнообразни обвинявания, изречени по време на 49 конгрес на Българска социалистическа партия. Това се декларира в позиция на ръководещата партия. На конгреса си в събота Българска социалистическа партия разгласи, че ще желае избор на съмнение към държавното управление.

Цветанов увери, че това, което прави ГЕРБ след извършените избори, е да извърши управническата си стратегия, да се бори дейно с корупцията и да извърши целите си по отношение на идното председателство.

„ Относно тематиките по какъв начин Българска социалистическа партия ще се бори с корупцията

знаем в исторически проект по какъв начин са се борили с корупцията. Когато ГЕРБ ръководи равнищата с контрабандата са най-ниските “, посочи Цветан Цветанов.

Той счита, че Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми, само че не това трябвало да им бъде различното говорене за бъдещо ръководство.

Цветан Цветанов уточни, че когато нямаш поддръжката от твоята партия, когато съидейниците на партията стартират да напущат партията поради водача си, не е правилно да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е печелила толкоз доста избори.

„ За Българска социалистическа партия очевидно алтернативата на ръководство, е да могат да формулират подправени вести, да вкарват интриги. Политиката, която прави Борисов способстват за престижа на България. Нека всеки един, когато приказва за цели на председателството, да знае, че те към този момент се извършват и са одобрени “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

"ГЕРБ отхвърля да одобри и да мълчи пред следващата порция от неистини,

операции и разнообразни обвинявания, изречени по време на 49-я конгрес на Българска социалистическа партия. А в действителност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните произшествия и банкрутите на страната ни. Изречените груби лъжи от водачите на Българска социалистическа партия, на ПЕС и от разнообразни депутати от алената партия по адрес на ГЕРБ съставляват най-агресивна форма на езика на омразата ", показват от ГЕРБ. Според партията, на конгреса Българска социалистическа партия се е занимавала единствено с ГЕРБ, вместо да види обстановката в личните си редици.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР