Не смятам с този проект да правя политическа партия. Седне

...
Не смятам с този проект да правя политическа партия. Седне
Коментари Харесай

Как да спасим България - като се обединим около национални цели

Не считам с този план да върша политическа партия. Седне ли партия да се занимава с това нещо, това значи, че съперниците ще бъдат доста . Ние търсим единство сега и го вършим безусловно безплатно. Това съобщи пред акад. Стефан Воденичаров след днешното показване в Българска академия на науките на стратегическия документ " Възгледи за национални цели и цели за стабилно развиване на България " в навечерието на 1 ноември - Деня на националните будители.
В документа би трябвало да бъдат разширени обособените тематики като се вземат поради опитът и познанията на по-широк кръг хора. Тогава този документ ще добие по-голяма мощ. Трябва да се намерят повече съавтори към него, разясни акад. Воденичаров.

По думите му до този миг нито една политическа партия не е проявявала интерес към този стратегически документ . Според акад. Воденичаров е нужен необятен публичен спор по набелязаните цели и те би трябвало да стигнат до всеки един човек у нас, защото " София не е България " , както се изрази някогашният ръкородител на Българска академия на науките по време на своето слово пред академичната общественост.
Документът е квалифициран от екип български учени и интелектуалци по самодейност на акад. Стефан Воденичаров и показва визия за главните национални цели за устойчивото развиване на страната . Екипът, изработил тактиката, се сплотява към визията, че България повече отвсякога се нуждае от гаранция за своето развиване, от устойчива икономическа непоклатимост и напредък, от идентифициране на националните цели на страната и от основаване на условия за тяхното реализиране, както и решаването на казуса с бедността.

На конференцията през днешния ден участваха учени, учени, политици. Сред по-разпознаваемите лица бяха акад. Георги Марков, някогашният длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки, депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов, някогашният правосъден министър от времето на Симеон Сакскобургготски Антон Станков, проф. Атанас Семов, проф. Димитър Тадаръков, публицистите Валерия Велева и Иван Гарелов, шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин.
Вижте цялостен запис от събитието в идващото видео
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР