Не смятам, че това е бойкот. Това е начин да

...
Не смятам, че това е бойкот. Това е начин да
Коментари Харесай

Бивш военен пилот: С отказ да летиш крещиш, че проблемите са много сериозни

Не считам, че това е протест. Това е метод да се сигнализира за доста съществени проблеми в авиацията ни, които касаят сигурността, сподели в утринния блок на БТВ някогашният боен водач о. з. майор Станислав Пешев във връзка вчерашния отвод на водачите от авиобаза "Граф Игнатиево " да извършват образователни полети.

Този сигнал е за все по-голямото утежняване на авиационната техника, ресурсите и самочувствието на хората, които работят в тази система. Тези момчета не се усещат добре стимулирани, нямат техниката, с която да се приготвят съответно за осъществяване на дилемите си. Проблемите започнаха още с смяната на системата през 1989 година Тези проблеми не престават и до през днешния ден, решаването им се отсрочва и по този метод те се натрупват, съобщи Пешев.

Не мисля, че вчерашните дейности в авиобаза "Граф Игнатиево " са трик, това е метод да изкрещиш, че проблемите са доста съществени. Този отвод не е казус, през 1992-а и 1995 година също имаше сходни дейности, сподели някогашният боен водач.

По думите му не може да се приказва за външна интервенция и провокация за основаване на напрежение във Военновъздушните сили, както запозодря военният министър Красимир Каракачанов. Проблемът е в техниката и неналичието на пари. Спирани са полети поради елементи, които костват няколко десетки $. С месеци сме чакали някой от логистиката да си свърши работата, сподели още Станислав Пешев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР