Не смятам, че субсидията е основното, което държи политическите партии

...
Не смятам, че субсидията е основното, което държи политическите партии
Коментари Харесай

Дариткова повдигна завесата около предстоящия форум на ГЕРБ, ще хвърчат глави

Не считам, че дотацията е главното, което държи политическите партии живи. В началото тя е била толкоз, колкото я приехме през вчерашния ден, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

„ Политическите партии би трябвало да чуват гласа на хората. 2,5 млн. български жители взеха решение, че дотацията би трябвало да е такава”, съобщи тя пред bTV. Дариткова добави, че от ГЕРБ са чули гласа на хората още 2017 година, само че предложенията им бяха отхвърлени.

„ Трябва да се следи отношението на обществото към партиите. Дебатът не се състоя всъщност, всички спориха за размера”, сподели още тя.

Дариткова бе безапелационна, че ГЕРБ нямат желание да санкционират опозицията. „ Българска социалистическа партия е огромна партия, имат доста гласове. Разполагат със забележителен финансов ресурс”, уточни депутатката и посъветва социалистите да си вършат по-разумно сметките.

Във връзка с намаляването на дотациите, Дариткова изрази мнение, че в ГЕРБ би трябвало да се проведат диалози за размера на членския импорт, който сега е 2 лева

Що се отнася до идното в неделя Национално заседание на партията, тя съобщи, че на форума ще бъде изменен Уставът и ще се гласоподават оставки на членове на Изпълнителната комисия.

„ Темата „ Цветанов” е завършила. Той не е член на ПГ на ГЕРБ. В Народното събрание се опитваме да се оправяме с всички провокации. Преди няколко седмици говорихме за последно с него”, сподели още тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР