Не смятам, че руската църква има особено влияние върху българското

...
Не смятам, че руската църква има особено влияние върху българското
Коментари Харесай

Възраждане не смятат, че руската църква има влияние върху българското общество

Не считам, че съветската черква има изключително въздействие върху българското общество. Това съобщи националният представител Деян Николов от парламентарната група на " Възраждане " по отношение на експулсираните съветски духовници от страната ни, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Малко е обидно, тъй като, доклкото разбрах е по информация на македонските служби и в случай че всички знаем, че американските служби управляват ДАНС, в случай че знаем, че турските служби имат вляние у нас, ако  украинските служби си назначиха министър на защитата, извънредно унизително е да се влияем и от македонските служби ", сподели той.

Според него, в случай че службите ни са се управлявали от тези на северномакедонските, а не от сосбтвена оперативна информация за съществуване на зловредно въздействие, това символизира липса на държавност.  

" Ако нашите служби имат информация за шпионска работа или нещо неправилно, тогава да, това е обикновено решение. Ако просто се водим по това, което службите на Северна Македония са създали, това значи, че ние нямаме държавност и наши лични служби, които да взимат независимо решения ", сподели още Николов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР