Не смятам, че пред Крум Зарков стои същият казус, както

...
Не смятам, че пред Крум Зарков стои същият казус, както
Коментари Харесай

Може ли Крум Зарков да бъде изключен от БСП, както Кирил Добрев?

Не считам, че пред Крум Зарков стои същият проблем, както пред Кирил Добрев. Няма настроения той да бъде изключван. Ако реши да напусне, това ще е различен въпрос.

Това сподели в изявление за БНР политологът Александър Димитров, учител в Университета за национално и международно стопанство, който  разяснява обстановката в Българска социалистическа партия след конгреса на партията, оставането на Корнелия Нинова на лидерския пост и появилите се догатки за основаването на нова лява партия.
Социалисти дефинираха изключването на Добрев като " мрачна процедура от предишното "
Градския съвет на Българска социалистическа партия в София излезе с позиция против изключването на Кирил Добрев от партията. " Предложението за изключването на Кирил...
Прочети повече
" Идеята за нов ляв план не е нова. За момента в нашата политическа система се наложи тази процедура, че няма да има различен значителен притежател на лявото, с изключение на Българска социалистическа партия ", уточни Димитров.

„ Все още не виждам подобен политически индивид. Има знакови лица от левицата, които излизат, за жалост една от тях е на някогашния ръководител Миков “, означи политологът и добави, че огромното ядро от критици на Нинова към момента е в партията.

По думите му машинното гласоподаване и дали ще е смесено с хартиени бюлетини остава механически въпрос. " Хибридният вид е по-удобен за по-голяма част от българите, освен за гласоподавателите на Българска социалистическа партия. Остават обаче по-важни въпроси – по какъв начин да се изясни отливът на стотици хиляди симпатизанти, и то от ядрото на партията ", счита Александър Димитров.

Според него на този стадий левицата не може да усъвършенства значително резултата си на изборите за локална власт следващата година, а на този избор ще се явят и два нови субекта – " ИТН " и " Продължаваме промяната ".
Поголовна чистка в Българска социалистическа партия: Общински консултант от левицата прави ретроспекция на хората отстранени от Корнелия Нинова
Софийският общински консултант Николай Николов от Българска социалистическа партия прави забавна историческа ретроспекция за враговете с партийни билети. 12 от 14-т...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР