Не смятам, че правителството е под риск да се разпадне.

...
Не смятам, че правителството е под риск да се разпадне.
Коментари Харесай

Шаламанов: Коалицията няма да се разпадне

Не считам, че държавното управление е под риск да се разпадне. Мисля, че Българска социалистическа партия няма да излезе от държавното управление, тъй като с това ще загуби опцията да бъде част от обновлението на България и от осъществяването на Националния проект за възобновяване и резистентност, както и проектите за превъоръжаване и развиване на отбранителната ни промишленост. Това съобщи пред News.bg някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов във връзка утрешното изключително съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да стане ясно дали ще окажем военна помощ на Украйна.

Аргументацията си за това, че обединението няма да се разпадне, Шаламанов изясни с това, че България има извънредно значими задания за решение и амбициозни цели, с които държавното управление било определено в Народното събрание. Правителството сполучливо ще премине предизвикването, само че предстоят и доста други, чака някогашният длъжностен министър на защитата.

Той смята, че депутатите ще гласоподават да се окаже военна помощ на Украйна, защото това е волята на болшинството от националните избраници, значително и в опозицията, като се изключи " Възраждане ".

Това е единствено един от трите детайла, които са нужни - дружно с това решение, би трябвало Народното събрание да форсира работата по приемане на програмата за превъоръжаване и основаване на капиталовия фонд, да окуражи държавното управление за потребление на инструмента на многонационалните сили за бързо подсилване на нашите отбранителни качества, до момента в който получим новата техника и до момента в който се освободим от остарялата техника, настоя Шаламанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР