Не смятам, че някой вече мисли, че корупцията е нещо,

...
Не смятам, че някой вече мисли, че корупцията е нещо,
Коментари Харесай

Политологът Хр. Панчугов: Има разлика в подходите към корупцията на Кьовеши и Гешев

Не считам, че някой към този момент мисли, че корупцията е нещо, което съществува единствено в България. Голямата разлика е в способността на виновните институции да проведат следствие и да издигнат обвинявания.

 

От години рецензията на Европейски Съюз към България не е, че всички политици са корумпирани, а по-скоро, че преобладаващата наклонност е на политически чадър и некадърност на прокуратурата да се откъсне от зависимости “, показва още той.

Той разяснява и кабинета " Габровски “: Това държавно управление отразяваше опит да се намерят фигури, които да служат като връзка с разнообразни политически обединения. Последното нещо, което бяха по-голямата част от тези хора, е самостоятелни специалисти. Целта на кабинета по-скоро беше сглобяване на опит за политическа поддръжка, на кабинет, в който всяка групировка може да разпознае хората, които познава.

Шенген беше прелестна опция политическите партии да стартират разговор за нужните промени, които да дадат съображение да считаме, че идната година България може да бъде призната там “, сподели още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР