Не сме загубили в превода. Във Франция също бяха инзендадани

...
Не сме загубили в превода. Във Франция също бяха инзендадани
Коментари Харесай

Иво Христов: България правилно реагира остро на интервюто на Макрон

Не сме изгубили в превода. Във Франция също бяха инзендадани от това изявление на Еманюел Макрон, тъй като то беше обещано за списание, което се чете от по-десни хора - последователи на льо Пен. Явно търси тяхната поддръжка.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ евродепутатът Иво Христов, който разяснява изявлението на френския президент Еманюел Макрон, в което той твърди, че избира легалните мигранти от Африка пред българските и украинските банди. "Макрон търси да завоюва на наш тил добро име на нерасист. Българи и украинци бяха дадени като контрапункт на две африкански народи. В този смисъл ние имаме всички учредения да реагираме остро. Френската непосредственост със Сърбия е исторически факт и ние също сме я усещали на наш тил обратно във времето. За мен обаче неговата позиция за прекъсване на разширение на Европейски Съюз е кардинална. По тази тематика той постоянно е бил категоричен и е давал редица изявленията, че Европейски Съюз не може да продължи да работи по този метод и едно ново разширение ще го блокира. Очевидни са лидерските стремежи на Еманюел Макрон. Ангела Меркел си отива, Англия също е на изхода на Европейски Съюз. Това дава късмет на Франция да поеме лидерска позиция в Европейски Съюз и това изяснява тази интензивност на Макрон. За мен той не бърка и във връзка с НАТО, когато сподели, че съюзът е в мозъчна гибел. Факт е, че Съединени американски щати желаят да се отдръпват и да не бъдат водещ стражар. Факт е, че турската войска навлезе в Сирия без да съблюдава никакви правила. Турската флота вършее и в кипърския шелф и никой не може да реши този проблем. Ние не трябва да одобряваме обидите на който и да е. В политиката прияттелството се показва в дейности. Не можем да подозираме Макрон в антибългарски дейности, само че в тази ситуация с това изявление той сбърка ", безапелационен бе Иво Христов.

"Президентът постоянно е спазвал Конституцията. За мен го направи и през вчерашния ден. Мотивите му да откаже да подпише указа за назначението на Иван Гешев са разумни. Президентът на никое място не разяснява качествата на Иван Гешев. Тук приказваме за отхвърли на изпълнителната власт да номинира втори претендент и по този начин да обезсмисли процедурата за избор на нов основен прокурор ", разяснява Христов решението на Румен Радев да върне указа за назначение на нов основен прокурор на Висш съдебен съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР