Не сме водили ГМО-кампания, не сме използвали неполитически аргументи, не

...
Не сме водили ГМО-кампания, не сме използвали неполитически аргументи, не
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не ни е било приоритет да маскарим другия

" Не сме водили ГМО-кампания, не сме употребявали неполитически причини, не ни е било цел, не ни е било приоритет да маскарим другия, опитвахме се да бъдем по-добри. Лошото е, че огромна част от съперниците ни не използваха политически принадлежности. " Това сподели Томислав Дончев на конференция във връзка края на предизборната акция, съобщи БГНЕС.
„ Искаме ясно и тъкмо да заявим, че Политическа партия ГЕРБ в тази акция взе участие положително, със своите послания, със своите политики, със своята стратегия, със своето лице, със своите претенденти. По този метод ние за следващ път доказахме, че сме национално виновна политическа партия и работим за интереса на българските жители и развиването на българските общини ”, сподели Цветомир Паунов.
„ Ставаме очевидци на едни признаци на политическа дезориентация от страна на сътрудниците от Българска социалистическа партия. Цяла седмица ни се изяснява, че те са победили, ние сме изгубили ”, уточни Тома Биков. Той съобщи, че на всички места, с дребни изключения, ГЕРБ е първа политическа мощ и в общинските препоръки, и в борбата за кметове.
„ Колегите от Българска социалистическа партия не вършат разлика сред победа и загуба ”, съобщи още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР