Не сме виждали Джъстин Бийбър на сцената от цели две

...
Не сме виждали Джъстин Бийбър на сцената от цели две
Коментари Харесай

Какво събра Джъстин Бийбър и Ариана Гранде

Не сме виждали Джъстин Бийбър на сцената от цели две години. Изпълнителят си даде известно време отмора, с цел да обърне внимание на влошеното си прочувствено положение, а и на брачната половинка си Хейли.

В неделя, 21 април, Бийбър изненадващо се появи по време на закриващото осъществяване на Ариана Гранде на сцената на музикалния фестивал Coachella . Името му не фигурираше в програмата, а наличието му зарадва почитателите, които се бяха тормозили, че скоро не могат да чакат нови шлагери от него.
 Снимка 419787

Джъстин и Ариана демонстрираха близки приятелки връзки с няколко обятия. Показаха ни и че много ги бива като дует. Изпълнителят не можа да скрие страстите си от завръщането на сцената, която очевидно много му е липсвала, както и контактът с почитателите.

Той показа, че се е почувствал добре след решението си да излезе на сцената на фестивала. А почитателите му се почувстваха двойно по-добре от огромната вест, която той разкри някак посред другото - че скоро ще ни зарадва с цялостен нов албум , написа People.
 Снимка 419786

Появата на Бийбър на Coachella ускори поддръжката към него и позитивните мнения в обществените мрежи не закъсняха. А Гранде показа малко видео от взаимната им изява и разясни, че от време на време това е допаминът, от който се нуждаят, визирайки сцената и публиката.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и по какъв начин изпълнителят се изясни в обич на брачната половинка си
Как Джъстин се изясни в обич на Хейли

Голям романтик се оказа

Джъстин и Хейли пък непрекъснато си разменят пояснения в обич и вдъхновяващи послания в Instagram. С тях освен демонстрират на всички какъв брой са влюбени, само че и засвидетелстват поддръжката си един към различен. Явно в тази ситуация на Джъстин точно тя е била решаваща за близкото бъдеще, в което още веднъж го виждаме на сцената.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на Апр 17, 2019 в 3:47 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР