Не сме в състояние да удържим хората си, на които

...
Не сме в състояние да удържим хората си, на които
Коментари Харесай

От ГЕРБ признаха, че готвят контрапротести

" Не сме в положение да удържим хората си, на които българският президент сподели, че са мутри и ги изгони вън ".
Това разгласи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на парламентарната група.
" Тези хора заслужават уважението на българския държавен глава и той би трябвало да сервира своите извинения, тъй като ги обиди. Нашите гласоподаватели. Аз не давам отговор за вашите, само че нашите гласоподаватели са 1 млн. души и тези хора са част от България ", уточни Биков.
" Призовавам ви да поставим всички дружно старания тази вечер да не се стигне до ексцесии и провокации. Нека всеки изрази мнението си в границите на закона ", сподели още Биков, представен от " Фокус ".
" Ние би трябвало да сложим доста ясна граница. България е демократична страна и тя би трябвало да се ръководи от политици и то от политици, които са спечелили болшинството от доверието на българските жители.
Със сигурност ще има и недоволни, това е част от демокрацията. Когато някой се пробва да получи властта през задния вход, не през това да завоюва доверието на жители, а през някакви опити за революции, когато се приказва по какъв начин в Сърбия било доста хубаво, тъй като там полицията набила протестиращите, това не е хубаво.
Това значи, че това общество е извънредно разграничено, че хората са смразени между тях, че се разделят на твърди ядра. Ако желаете да постигнете това в България - ние сме срещу. Ние не желаем хората да се ненавиждат между тях. Ние не желаем да насъскваме никой против Българска социалистическа партия и която да е друга политическа мощ ", добави Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР