Не сме убедени, че романтично риалити е най-точното определение за

...
Не сме убедени, че романтично риалити е най-точното определение за
Коментари Харесай

Кръшни танци и първа целувка в Ергенът

Не сме уверени, че " сантиментално риалити " е най-точното определение за " Ергенът ". Откакто стартира втори сезон на българската версия на шоуто, сме очевидци повече на пререкания, интриги и намерено влизане в спор, в сравнение с обич и романтика.

Прегрупиране на лагерите, още една отпаднала и какво знаем за новия епизод на " Ергенът "

Какво стана в трети и какво да чакаме от четвърти епизод на шоуто

Дали в същия дух ще бъдат и двата епизода от тази седмица? В сряда вечер ще забележим нова самостоятелна среща на Евгени с едно от девойките. Той ще я заведе на вълнуващо пътешестване с яхта посред идиличния Беломорски пейзаж. Пианистът обаче да успее да разчупи леда и ще " удари на камък " със доближаването. Каква обаче е повода за това?

Обратно в имението девойките ще влязат в нова борба, този път по-малко нападателна от конфликта с балоните от предходната седмица. Разделени на три тима, те ще би трябвало да танцуват три разнообразни типа танци: български национални, ориенталски и латино. Дори и във вихъра на танца обаче сред две от участничките още веднъж прехвърчат искри.
 Снимка 608427

Вечерта специфичен миг чака Елисавета, в която Евгени ще откри нещо от себе си. Тя ли ще е тази, спечелила и първата целувка от ергена? Ще разберем чак в четвъртък вечерта, когато ще забележим и другото лице на Милица - момичето, което най-често беше със сълзи на очи в предните три епизода.
 Снимка 608429

Въпреки напъните на участничките и милостивото сърце на Евгени, и двата дни ще приключат с Церемонията на розата - две девойки ще си тръгнат от предаването в двата епизода от тази седмица.

" Ергенът " е по bTV в сряда и четвъртък от 21 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР