Не сме тулупите, не сме негодниците, не сме мат'рияла, както

...
Не сме тулупите, не сме негодниците, не сме мат'рияла, както
Коментари Харесай

Мая Манолова: Не сме тулупите, не сме матрияла. Оставка, г-н Борисов!

Не сме тулупите, не сме негодниците, не сме мат'рияла, както вие наричате българските жители. Гражданите заплащат бензина за джипа, с който избягахте. Гражданите, които ви заплащат сметките, заплатата, екстрите и къщите на запад. Ще има проверка, господин Борисов. Така Мая Манолова, ръководител на гражданската платформа " Израви се.БГ ", се обърна към държавните органи под прозорците на Министерски съвет по време на днешния митинг против ръководещите проведен от самата нея.

" Уж раздавате пари на хората, а в действителност ги хвъряте от хеликоптера на близки до вас хора и компании. Ще има проверка на тези 4,5 милиарда лв., които вие обещахте от тв приемника на хората. Къде са парите, господин Борисов ", продължи речта си Манолова.

Тя упрекна Борисов, че е единственият министър председател в Европа, който работи против народа си, не е отпуснал действителни помощи по време на икономическата рецесия около ковид пандемията. Манолова съобщи, че държавното управление е отпуснало само " заеми, заеми, заеми ", а даже и огромна част от заемите не са достигнали до нуждаещите се от тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР