Не сме тук, защото сме еднакви, тук сме, за да

...
Не сме тук, защото сме еднакви, тук сме, за да
Коментари Харесай

Президентът на протеста: Не на политическите репресии, не на прокурорския рекет /видео/

”Не сме тук, тъй като сме идентични, тук сме, с цел да защитим свободата си. А с цел да бъдем себе си, първо би трябвало да сме свободни. Тук сме, с цел да кажем ”не ” на политическите репресии и прокурорския рекет. Не на произвола, който погазва правилото за непорочност. ” Това съобщи пред протестиращите президентът Румен Радев, който слезе при протестиращите.
Скъпи сънародници, веселя се, че още веднъж сме дружно, тъй като митингът против българската мафия се трансформира в акция и няма мощ, която да ни спре! Стига да сме мъдри и непреклонни. Затова би трябвало да заявим нашите правила ", обърна се Радев към жителите.

" Няма да повторим нашите неточности от 2013 година Няма да се разделяме на леви и десни, на сини и червени. На русофили и русофоби. Няма да се разделяме на българи и турци! ", съобщи Радев.

.

" Както някои в своето изтощение се пробват още веднъж да разиграват етническата карта. Няма да го допуснем. Защото имаме ясно кредо - независимост, правда, правдивост за всеки един в България ", съобщи Радев.

Тук сме да защитим природата и бъдещето на родината си, която е наш дом, в който желаят да се върнат милиони българи. България е за всички нас, тя не е бащиния нито благосъстоятелност на олигарсите. Тя е за всички нас. Тук сме, с цел да желаяме почтени избори и машинно гласоподаване, с цел да не може мафията да се самовъзпроизвежда. Благодаря ви, тъй като всички вие с вашето наличие показвате, че Европа не може повече да гледа на България с необятно затворени очи ", съобщи президентът.

В идващите дни мафията ще очерни водачите на митинга, ще твърди, че сте платени. Ще провежда провокации и бутафорни контрапротести. Да знаете, че бутафорните митинги са там, където са рейсовете. Моля ви, не бъдете нападателни, към хората в другия край. Нека им помогнем да се освободят от страха и от принудата. Убеден съм, че те ще го създадат скоро ", прикани Радев.

Мафията ще ни плаши със статистиката от пандемията. Но най-старшна е пандемията от корупцията. Призовавам ви да спазвате ограниченията. В умозаключение желая да ви кажа нещо значимо. Днес на площада се взема решение бъдещето на България. Не на масата, не във фейсбук, а именн тук ", уточни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР