Не сме тук да защитаваме нашето производство, то е добре.

...
Не сме тук да защитаваме нашето производство, то е добре.
Коментари Харесай

Красен Кюркчиев: Планът ни е за живот на две скорости

Не сме тук да пазиме нашето произвеждане, то е добре. Трябва да защитим обществото си. Планът ни е за живот на две скорости и делене на хората на две групи - " дейна " и " предпазена ".
Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ предприемача Красен Кюркчиев, който предлага тактика за справяне с епидемията с минимални жертви и вреди за стопанската система, като се раздели обществото на две групи съгласно риска.

Говори се, че това състояние може да продължи 6-7 месца, до година няма да има ваксина или лекарство. Трябва да имаме проект

Стратегията, която разработихме цели да се резервира оптимален брой човешки животи и да има минимални вреди на стопанската система без да има разноски за бюджета.

По значимо от обществената отдалеченост и тестването е да се отделим от възрастните хора. Най-опасно през днешния ден е баба да прегърне внуче и дядо да си играе с него. В другите възрастови групи инфектираните и смъртността е извънредно различа в другите страни. Стратегията ни се опира на ясните данни, че би трябвало да се резервира възрастното население и хората със болести, само че другите могат да са вземат участие. Предложението е за делене на обществото на предпазена група на хората над 65+ и хора с респираторни болести. Те би трябвало да останат в домовете си и там където се усещат добре. Не би трябвало да се ограничи контактът, само че би трябвало да се разделят семействата. Данните сочат, че 30% от семействата имат второ жилище.

Условно групите са „ предпазена “ и „ дейна “. Ако се съгласим, че това работи. Правителството би трябвало да се опита да създаде ограничения за двете групи. Втората група ще може да се върне към действителността доста по-бързо. Възможно е да се създадат места в парковете за двете групи, няколко вагона в метрото също.

Кюркчиев разкри и своята доктрина за какво хората всеобщо изкупуваха тоалетна хартия. По думите му тя е евтина и обемна стока, а магазините не държат доста от нея, поради това когато количество свърши се отваря доста пространство, а това има психически резултат над хората, че няма да съумеят да си купят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР