Не сме толкова млади, за да знаем всичко, но разбрахме

...
Не сме толкова млади, за да знаем всичко, но разбрахме
Коментари Харесай

Какво най-много комплексира жените?

Не сме толкоз млади, с цел да знаем всичко, само че разбрахме някои истини за живота. Едва ли има човек, който е пропуснал именитите и най-искрени думи на Ванга за мъжете и дамите, в случай че не сте, апелирам, използвайте YouTube, с цел да наваксате. За скромния си житейски опит осъзнахме, че няма нито един трагичен мъж. Защо? Природата ни обича повече и ни икономисва доста комплекси като: тежестта, целулита и силикона. Защо мъжът няма целулит? Защото е грозно! Ако мислите, че вашият живот е тежък, незабавно ще покажем същинското страдaние под формата на комплекси. Представяме най-сериозните пробиви в системата на женското съсловие. Благодарение на тях ще осъзнаете, че животът на мъжа е същинска приказка!

Килограмите
Казано е, че огромните цици не се зачитат, в случай че обиколката на задника е по-широка от каца за зеле. Вечната окопна борба сред мазнините в гърдите и задника не може да се подмине с лека ръка. Липсата на гърди понижава възможностите на дамата за буйни нощи с 30% през седмицата и с 50% през уикенда. Дори и сладкарят пуска солени сълзи в брашно вид 500, когато види дебелата жена да се търкаля до сладкарницата, с цел да се види с приятелки за „ кафе “ с 3 кг захар под формата на охладени торти. И след това споделят, че земетресението било случайност. Благодарение на дебелите дами, някои хора станаха милионери, продавайки книги за намаляване, медикаменти за намаляване и даже наследник камък за намаляване. Ефектът е обезпечен, тъй като колкото повече ги използва една жена, толкоз повече отслабва и това се вижда най-често в мисловните действия. Някои са подготвени на всичко, с цел да съумеят да наместят задника с размери на преуспяващо Трудово-кооперативно земеделско стопанство в прилепналата рокля. Спокойно дами, хапвайте самоуверено, липосукцията става все по-евтина!

Гърдите
Те са огромни, дребни и никакви. Тяхната поява стартира да печели мъжко внимание от 16-годишна възраст, когато Петя за първи път сподели, че бозата може да работи позитивно на гръдната обиколка. Благодарение на нея установихме, че подсъзнателната ерекция не е единствено мит. Има единствено две неточности в природата: таратор без чесън и жена без гърди. Първото е поправимо, само че второто върти света с по-висока скорост. Започваме с нагряването на кварцова лампа, изразходване на боза при пълнолуние, челна стойка с вярата, че калориите най-сетне ще стигнат до вярното място и доста други. Има два типа дами: тези, които биха купили wonderbra и тези, които ще употребяват един чифт чорапи за допълнение. Какво да се прави, обичаме женските гърди и избираме да участват. Не се тормозете дами, доктор Енчев може да поправя асансьорните копчета с малко повече силикон.

Лицето
Кое е първото нещо, което Бог споделил, когато сътворил дамата? Правилно, ще се гримира и всичко ще бъде наред. Гримът е второто най-успешно откритие след атомната бомба, което поддържа международния мир. Изключение вършат някои страни в близкия изток, където дамата върви като нинджа. Сватбата там е като покупка на зрънчо, отваряш и тогава разбираш каква тъкмо е премията. Жените с визията на Ирина Шейк са изключителна необичайност, някои имат прилична хубост, други са като целунати от ЗиЛ. Бог е бил милосърден с толкоз благоприятни условия за промяна, нежният пол умерено може да си нарисува ново лице, в случай че остарялото не се утвърждава. Интервенциите за представителна осанка стартират с изтъняване на вежди, изобразяване на вежди, махане на мустаци, бръчки, наблягане на устни, силикон в устни, изправяне на нос и монтиране на bluetoth в една от двете скули. Модерният макиаж разрешава всичко, до момента в който не пристигна време за по-интимни връзки. Статистически е потвърдено, че инфарктите най-често стават заран, когато мъжът се разсъни и открие, че дамата до него е първа братовчедка на Жокера и има чаровната усмивка на лелка-контрольорка в последното 280!

Задникът
За мъжът, това е натрупването на мастна тъкан, което доставя оптимални удоволствия при позиционирането си върху твърди предмети (мъжки). Благодарение на тази извивка, дамата може да завоюва всичко от вила в Свети Влас до розово Audi TT със спортни амортисьори. Анатомично видяно, има и дами, които нямат гъз. Яденето не може да помогне, тъй като тя има бърз метаболизъм, подплънки няма, пластичната хирургия също пази всичко в загадка, а и инжектирането на силикон може да трансформира двете бузки в гипсово блокче. Представете си по какъв начин се усеща дамата, по която се възбуждат единствено дърводелците, когато се завърти отстрани.

Космите
Всеки бозайник има косми и цици. Бозайниците, които вървят на два крайници, имат цици и се къпят преди лягане се назовават дами. Средностатистическата жена афишира джихад на тялото си, когато първото косъмче се появи. Тя е безмилостна в борбата си и може да пощади единствено скалпа си, само че всички останали биват изскубани и нарисувани отново; отхвърляме коментар за логиката. Премахването на естественото окосмяване се характеризира като крактотраен, мъчителен и доста безценен акт. По тази причина има и дами, които стопират визитите на козметик през зимата. Партньорката, която се усмихва и реагира позитивно на всяко Ваше деяние, само че не пуска, най-вероятно не се е бръснала от есента. Защо? Повечето дами ненавиждат епилацията повече, в сравнение с обичат секса, затова ще преживее студените зимни дни на суша с гъста гора на това особено място, което понякога може да се трансформира в тресавище. На пролет се прекръстват и отиват на козметик, който се чуди за какво Бог го санкционира. Посещенията в салона са скъпи и мъчителни, само че най-малко с продължителност до януари.

Големите крайници
Високите девойки губят от естетическата хубост на нежния пол, само че това е ситуацията. Ще би трябвало да привикваме с концепцията, че настъпването ще бъде по-болезнено. Положителната страна на обстановката е, че и двамата ще прекарвате прелестно време, издирвайки обувки, в които може да се съберете. И до през днешния ден е по-лесно да откриете апартамент за 150 евро в центъра, в сравнение с балетна обувка 47 номер!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР