Не сме там, за да се харесаме на този или

...
Не сме там, за да се харесаме на този или
Коментари Харесай

Йорданов нападна партньорите от ПП: Играят го долно! Няма да оттеглим кандидатурата на Каримански

Не сме там, с цел да се харесаме на този или оня. Министерството на районното развиване на процедура сега не работи, тъй като не може да построи един нов път или да смени една мантинела. Днес нашите сътрудници от Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България си разрешиха да блокират за следващ път Министерството на районното развиване. Това съобщи ръководителят на ПГ на " " /ИТН/ Тошко Йорданова в студиото на " Лице в лице " по bTV.

Припомняме, че през днешния ден от Има Такъв Народ напуснаха пленарната зала в символ на митинг, защото за втори ден от дневния ред отпада точката за АПИ, с която трябваше да се реши по какъв начин тя да се разплати със строителните компании, с цел да не спрат ремонтите на пътища в страната.

Това е позорна игра с невлизането в комисиите. Това че не се работи по автомагистралите ще лежи на тяхната съвест, в случай че се случи някакъв случай, при който да пострадат хора. Играе се долно, разяснява Йорданов.

По думите му се предлага на строителните компании да бъде заплатено на 50% поради свършената работа, а останалата половина да бъде изплатена откакто бъде открито, че всичко е законно и няма нарушавания.

Където бъдат открити нарушавания, няма да се заплаща. Ще се заплаща единствено за действителна работа. В момента казусът от това неплащане е, че нито компания не работи. Това е казусът, приказваме за заплащане на части от сумата, а не цялата, добави депутатът от Има Такъв Народ.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година изрече съмнение, че задачата на Политическа партия е Има Такъв Народ да отдръпна кандидатурата на Каримански от конкуренцията за гуверньор на Българска народна банка, което той дефинира като " изнудване ".

В случая, от едната страна, стои господин Каримански, който изнесе два извънредно тежки бюджета, а последното му работно място беше в консорциума на люксембургските банки. Господин Гюров, въпреки това, има финансова експертиза на пет години като специалист в една банка, чийто клон по-късно банкрутира. В последните 13 години той не е работил във финансова институция. Както сами виждате, двете кандидатури са несравними. Кандидатурата на господин Гюров наподобява повече на политическо решение, в сравнение с професионално, изясни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Йорданов даже съобщи, че сега персонално министър-председателят Кирил Петков упражнява напън кандидатурата на Каримански да бъде оттеглена, само че бе безапелационен, че това няма да се случи, тъй като е и " непрофесионално ".

По тематиката с участието на Северна Македония в Европейски Съюз той разкри, че пред европейските ни сътрудници министър председателят Петков е обяснил, че " нещата ще се решат през юни ".

Ако това в действителност се случи, това ще е нарушаване на съдружното съглашение, предизвести на финала Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР