Не сме спирали да работим, смея да твърдя, че подготовката

...
Не сме спирали да работим, смея да твърдя, че подготовката
Коментари Харесай

Теменужка Петкова за коронакризата: Правителството е на своето място, знаем какво правим

Не сме спирали да работим, дръзвам да настоявам, че подготовката на България е една от най-адекватните. Това съобщи енергийният министър Теменужка Петкова в коментар за развиването на Коронавирус рецесията.
По думите ѝ, работело се непрестанно да се разкриват нови работни места. " Правителството е на своето място, ние знаем какво вършим, българските жители би трябвало да са спокойни ", заключи Петкова.
 Пример за разплодник на COVID-19 - БДЖ. Оправдание - нямаме локомотиви Пример за разплодник на COVID-19 - БДЖ. Оправдание - нямаме локомотиви
Брутално неспазване на отдалеченост във влака от Своге за София – фотография, доказваща това, циркулира във Фейсбук от няколко дни. За...
На въпрос на bTV би трябвало ли да има затваряне на България, енергийният министър дефинира това като " най-лесния метод, най-лесния вид ". Доколко обаче ще се отрази един подобен вид на българската стопанска система, попита тя. Усилията ни са българските жители да съблюдават отдалеченост, да си мият ръцете, посочи Петкова.
Що се отнася до така наречен избавителен проект с акцент коронакризата, Петкова призна, че ще има нова стратегия за саниране – 3 милиарда лв..
По Плана за възобновяване и резистентност не са планувани пари за въглищните ни централи, сподели Петкова. Ще бъде изработен разбор на три района – Стара Загора, Кюстендил и Перник, какво да се прави, като анализът ще е на европейски консултанти.
Над 60% от българските жители поддържат развиването на нуклеарната енергетика, сподели Петкова, само че изследването е на Народното събрание.
 Коронавирусът по света: Съединени американски щати отново са покрай черния си връх от инфектирани Коронавирусът по света: Съединени американски щати отново са покрай черния си връх от инфектирани
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 46 860 757 и 47 326 715 съгласно американ...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР