Не сме се отказали от машинното гласуване, а удължихме срока,

...
Не сме се отказали от машинното гласуване, а удължихме срока,
Коментари Харесай

Цветанов: Има напрежение, значи че се справяме добре

Не сме се отказали от машинното гласоподаване, а удължихме периода, с цел да може да подсигуряваме сигурността при гласоподаване по този метод. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред младежите от партията.
Той добави, че постоянно се задава въпросът: „ Защо в този момент е бил отворен Изборния кодекс?”, като посочи, че повода е била обвързвана с поетия ангажимент от ГЕРБ за въвеждането на машинното гласоподаване. „ Дебатите и измененията в Изборния кодекс постоянно ще провокират политическо напрежение и противопоставяне”, сподели още Цветанов. Той добави, че все още няма страна в Европейския съюз, която да може да подсигурява цялостна сигурност на жителите при електронното гласоподаване. По отношение настояването на Българска социалистическа партия за промяна на Централната изборна комисия (ЦИК), Цветанов означи, че главният им аргумент е обвързван с това, че мандатът на комисията изтичал през март. „ Всъщност казусът е, че не Корнелия Нинова е взела участие в избора на ЦИК, а Михаил Миков и Мая Манолова”, съобщи Цветанов. Той разяснява, че през 2016 година, когато са се провели президентските избори, ГЕРБ е изгубила от Румен Радев, само че не са почнали да приказват, че изборите са манипулирани, както прави левицата в такива случаи. „ Напрежението в българския парламент ще продължава да нараства, само че това в действителност демонстрира, че ние се оправяме добре”, съобщи Цветанов, погазвайки разпоредбите на базовата логичност. Като образец за това, той уточни спомагателните средства, които са били обезпечени за българските общини. Цветанов означи, че с тези средства ще бъдат решени проблеми в градове и села, което е станало допустимо с помощта на остатъка в бюджета. Той съобщи, че поради стабилността на България, през идната година ще бъде направено нарастване с 10 % на всички приходи.
Вчера в " Панорама " Цветанов съобщи още, че Русия употребява страната ни като добра опция за пробутване на техните ползи. „ Има добра работа сред английските и българските управляващи по следствието за Гебрев. Федотов е посещавал България 3 пъти “, разяснява Цветанов и акцентира, че Българска социалистическа партия всекидневно генерира подправени вести.
„ Вие сте част от този Преход, тъй като когато ГЕРБ беше основана, вие към този момент създадохте всички тези пороци, за които сега обвинявате ГЕРБ. Вие сте прегледен образец за това по какъв начин създадохте статукво, по какъв начин участвахте и в Съюз на демократичните сили, в този момент водач на Българска социалистическа партия, и вие да давате морална оценка за днешното ръководство – дано въпреки всичко да бъдем виновни “, обърна се Цветанов към Корнелия Нинова.
Тя от своя страна отговори, че ГЕРБ ръководи в последните 10 години и не могат непрекъснато да се оправдават с предишното. Тя добави, че предварителните избори не могат да бъдат цел, а средство.
Цветан Цветанов посочи, че е нужна непоклатимост за страната и ГЕРБ го демонстрира и с активността по отношение на европейските избори. „ Евродепутатите на ГЕРБ. Андрей Новаков – имаме по-голям бюджет в новия финансов програмен интервал с близо 4 милиарда лева Това, което направи Ева Майдел – да понижим таксите за преводите на пари. Мария Габриел – роумингът в Западните Балкани, неведнъж увеличение на този трафик. Нека от евроизборите гласуваме за тези, които ги чуват в Европа – ГЕРБ е чута в Европа. Европа ни чува, когато ГЕРБ ръководи, тъй като фондовете не се стопират, както е при Българска социалистическа партия, корупцията е по-малко в сравнение с в Българска социалистическа партия. Можем да подсигуряваме тази непоклатимост в разговор с всички партии, които са парламентарно показани “, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР