Не сме съгласни да влизаме в коалиция с модела, срещу

...
Не сме съгласни да влизаме в коалиция с модела, срещу
Коментари Харесай

Терзийски, ПП: Няма да сме патерица или златен пръст


Не сме съгласни да влизаме в коалиция с модела, против който се борим, нито да станем съдружници на партии-корпорации. Няма да сме патерица или " златен пръст " на Бойко Борисов и да сме съучастници в замитането на последните 12 години ръководство. Това сподели за " Офанзива " Йордан Терзийски от " Продължаваме Промяната ".

По думите му едно устойчиво държавно управление се сплотява към цели и политики, а не към ползи и постове. " Имаме подготвеност и предпочитание да управляваме, макар тежката обстановка и рецесиите. Но желаеме да го създадем с предвидими и постоянни сътрудници. След като не ни стигнаха гласовете, ГЕРБ получи доверие на първа политическа мощ. Но ние няма да се коалираме с тях ", безапелационен е той.

Според него би трябвало да се види дали обещанията на ГЕРБ са били единствено предизборни лозунги, или имат желание да сформират държавно управление. ''Когато се окаже, че не могат да сформират кабинет, ние ще преценим по какъв начин да постъпим. България има потребност от постоянни държавно управление и парламент, в реда на нещата е ГЕРБ да образува болшинство, а ние ще бъдем градивна съпротива ", акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР