"Не сме разочаровани, а стимулирани след вота на доверие. Видя

...
"Не сме разочаровани, а стимулирани след вота на доверие. Видя
Коментари Харесай

Филип Попов: Румен Радев изпълнява предизборните си обещания - търси решения на проблемите

"Не сме разочаровани, а подтиквани след вота на доверие. Видя се, че не умеят да се оправят с рецесиите. Ще се борим с този модел на ръководство и безогледна власт с всички законови средства. Протестите са факт, няма колегия която да не е протестирала в последното държавно управление на Борисов ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " Филип Попов, секретар на ПГ на Българска социалистическа партия.

"Аз също бях на митинга пред Народно събрание, сякаш упражняват хората с това обгазяване, тъй като и въздуха ни в София е подобен. Не извинявам щурма на Министерство на регионалното развитие, само че да се запитаме за какво се е стигнало до тях, хората са обезверени. Виждам яд в тези хора, този яд е обективен. Писна им от непредвидимостта в законодателството. Бизнесът не може да се нагоди на този ритъм на смяна на нормативната уредба ", добави той.

Атанас Славов с коментар за свадите към Радев

Касови бележки би трябвало да съществуват, отчетността би трябвало да съществува. Има доста дребни и селски магазинчета, които са единствени в някои обитаеми места и даже нямат интернет, те по какъв начин ще извършват отговорностите си към Национална агенция за приходите? Лайтмотив на ГЕРБ е, че внасяме избор на съмнение поради вътрешнопартийни аргументи. Той е поради рецесията, хора са без вода, изхвърлят се тонове отпадъци у нас. Този проблем е действителен, има министър в пандиза. За пръв път изборът на Българска социалистическа партия ще бъде директен. Откакто Корнелия Нинова е отпред на Българска социалистическа партия, партията се развива в вярната посока. Румен Радев извършва предизборните си обещания - търси решения на проблемите ", показа Попов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР