Не сме прави, че ГЕРБ целят просто да спечелят време

...
Не сме прави, че ГЕРБ целят просто да спечелят време
Коментари Харесай

Божанков: Инженер, бюджетар и лекар правят новата Конституция

Не сме прави, че ГЕРБ целят просто да завоюват време с „ новата конституция “. Ще я назовавам за малко „ нещото “. „ Нещото “ отразява действителната визия на тези хора за България. За „ Нещото “ България е страна, в която основният прокурор написа закони, показва депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в обществената мрежа фейсбук.
Президентът се избира от Народното събрание, а когато имаш болшинство в Народното събрание, можеш когато и да е да си напишеш нов публичен контракт. Толкоз.

Съдържанието на „ нещото “ бе предадено от Борисов по жълта тениска. На конференция. Между другото. Докато се хвали с новата зала в Кърджали. И това не е инцидентно. Отдавна в страната ни изпълнителната власт е яхнала законодателната.

Цвета, която би трябвало да е „ шеф “ на Борисов, бе в унизително състояние. Това фактическо от десетилетие положение на нещата да бъде закрепено в конституция желаят. Да е ясно.

„ Нещото “ сега се договаря от машинен инженер, бюджетар и доктор. И тук няма случайности. Едни елементарни хора ни оферират своята визия за бъдещето.

Те имат вяра в това. Не го забравяйте. Не ги подценявайте, написа още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР