Не сме оставили нито един от кварталите в район ''Триадица''

...
Не сме оставили нито един от кварталите в район ''Триадица''
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на р-н ``Триадица``: Детските градини и училищата са ни приоритет

Не сме оставили нито един от кварталите в регион ''Триадица'' без внимание. Изградихме две напълно нови улици – ул. ''Княз Борис I'' и ул. ''Цар Асен''. Освен това бе осъществен повсеместен ремонт на ул. ''Алабин'' и ''Солунска''. Изградихме над 25 000 кв м тротоари. Всеки един квартал в региона има голямо значение и ние не подценяваме проблемите на един квартал за сметка на други. Това съобщи в студиото на Izbori.bg претендентът на Политическа партия ГЕРБ за кмет на р-н ''Триадица'' Николай Терзиев.

,,В ж.к. ''Манастирски ливади'' изградихме основен канализационен клон 3, т.е. към този момент имаме 3 изцяло построени канализоционни клона. В момента водим и договаряния за придобиване право на градеж за създаване на ново учебно заведение в квартала. Освен това имаме подготвен план за линеен парк, който да бъде обвързван с Южния парк'', уточни Терзиев.

,,Проблемът с паркирането е проблем и на другите квартали, освен за ''Манастирски ливади''. Но особено в този квартал няма да допуснем строителство на нови блокове, в случай че за всеки един апартамент не е обезпечено паркомясто'', разяснява още претендентът за областен кмет.

Николай Терзиев заяви, че в Южния парк са построени както кучешки площадки, по този начин и много детски, само че призна, че желанието на районната администрация е да построи най-малко още една-две детски площадки откъм зоната на ''Бяла черква'', като акцентира, че на територията на р-н ''Триадица'' има 98 детски площадки.

В умозаключение претендентът за областен кмет заяви, че един от главните цели за идващия мандат е придобиването на терени за построяването на нови детски градини и учебни заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР