Не сме обсъждали третия мандат, защото той има прекалено много

...
Не сме обсъждали третия мандат, защото той има прекалено много
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кабинет с третия мандат може да повтори формулата Беров

Не сме обсъждали третия мандат, тъй като той има прекомерно доста " в случай че " и нямаме още политическа позиция. Но в третия мандат има доста сериозен риск да забележим повтаряне на формулата " Беров " - един мандатоносител, неразбираемо кой стои зад кабинета и кой носи отговорност, кой действително ръководи въздействието върху него.

Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Той подсети, че формулата на кабинета " Беров " бе - мандат на Движение за права и свободи, специалисти и програмата на Съюз на демократичните сили. Правителството, отпред с Любен Беров, ръководи страната от края на 1992 година до есента на 1994 година

Така че има доста способи да се маскира действителната същина на едно ръководство и когато разсъждаваме върху третия мандат, в действителност би трябвало да сме доста чувствителни, сподели Иванов. 

Първият мандат не е алтернатива за Демократична България, ние не можем да подкрепим мандат на ГЕРБ, сподели още веднъж Иванов.

И повтори позицията си, че би трябвало да се постави съществено изпитание вторият мандат да бъде осъществен. Ще поканим " Продължаваме промяната " за по-сериозен и изчерпателен диалог, тъй като считаме, че това е реалистичният сюжет. Но Политическа партия са тези, които би трябвало да решат каква да е формулата и какво считат за допустимо или не, отговори Иванов на въпрос дали вижда във втория мандат поддръжка от ГЕРБ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР