Не сме на кота нула. Ние сме на кота, в

...
Не сме на кота нула. Ние сме на кота, в
Коментари Харесай

Бабикян: Защо проф. Габровски се е съгласил да се подложи на това нелепо изпитание?

" Не сме на кота нула. Ние сме на кота, в която ГЕРБ, Движение за права и свободи и президентът Радев наподобява имат някакъв спокоен консенсус между тях, който не би трябвало да се разгласява. "

Това сподели за БНР някогашният депутат Арман Бабикян.

" Виждам, че към този момент единият съжалява за свои назначения и ги назовава шмекерия. Други работят в същата посока от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Този спокоен консенсус работи. "

Бабикян разяснява и претендента на ГЕРБ за министър председател:

" Проф. Габровски не е просто специалист, не просто добър доктор, той е превъзходен доктор, неповторим експерт, доктор в първите топ 50 на континента ни в своята компетентност. Това, което не мога да си показва, е кой и по какъв начин предложения проф. Габровски и по какъв начин този човек се съгласи на сходен ход. "

Бабикян не счита, че проф. Габровски е " лице, което заслужава унижението да бъде пуснато, с цел да мине " и не схваща " за какво този човек се е съгласил да се подложи на това неуместно тестване ".

" Това е все едно Айнщайн да застане до мен и аз да му приказвам за физика. Това е безумство ", добави Арман Бабикян.

" Ако приготвят Габровски за третия мандат, може би това е нещо като подготовка преди мача ", счита някогашният народен представител.

Според Бабикян " Демократична България не би се посрамила да поддържа ГЕРБ, за разлика от Реформаторския блок ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР