Не сме крили, че очакваме с нетърпение сериала The Witcher,

...
Не сме крили, че очакваме с нетърпение сериала The Witcher,
Коментари Харесай

The Witcher, Netflix и издадоха ли премиерната дата на сериала за Вещера

Не сме крили, че чакаме с неспокойствие сериала The Witcher, с който Netflix ще ни потопят в магичния, само че и рисков свят на вещера Гералт от Ривия.

Преди няколко месеца видяхме първи филмов откъс на сериала. Тайничко се надяваме, че има още един, само че не разчитаме изключително доста.

Разчитаме обаче, че Netflix най-сетне ще разгласят премиерната дата на The Witcher. Към момента това към момента не се е случило публично, само че, съгласно Redanian Intelligence, холандският профил на стрийминг платформата в Twitter е издал тази добре защитавана информация.

Във към този момент заличен пост се споделя какъв брой дни остават до най-очакваните продукции на Netflix. В листата участват Peaky Blinders (който е продукция на BBC, само че има сделка за стартирането му в стрийминг платформата), The Crown и, несъмнено, The Witcher.

Според информацията в поста, сериалът би трябвало да бъде пуснат на 17 декември. Очаквахме сходна дата, само че фактът, че написаното е било изтрито, ни кара да се чудим дали няма да има смяна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР