Не сме коментирали имена за премиер. Искаме той да е

...
Не сме коментирали имена за премиер. Искаме той да е
Коментари Харесай

Ирена Атанасова посочи кои са подходящи за премиер

Не сме коментирали имена за министър председател. Искаме той да е от Политическа партия, тъй като това е политическата логичност. И Асен Василев, и Никола Минчев имат своите качества, тъй че и двамата са подобаващи. Минчев умее да балансира и съблюдава буквата на правилника. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Ирена Атанасова, народен представител от Българска социалистическа партия и секретар на ПГ.

" Тонът сред Политическа партия и Има Такъв Народ мина едни граници, след които ще е мъчно връщането. Възможно е да бъдат още веднъж в една коалиция, само че дали е честно. Трудно това може да се преглътне. Колегите от Има Такъв Народ би трябвало да си спомнят за какво беше основана обединението - с цел да се отстрани предходния модел на ръководство. Корупцията и мафията са на всички места, пропили са всички структури на страната, изяждат парите за всичко, което Българска социалистическа партия се бори ", показа тя.

Анастасова счита, че България следва да беседва с всички вероятни снабдители на газ, това не изключва " Газпром ". " Трябва да подобрим дипломатическите си връзки с Русия. Това е страна със съществено въздействие и запаси, които могат да взривят света, по тази причина би трябвало да се търси разговор. Необходим е дълготраен контракт на конкурентни цени ", акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР