Не сме канили Филип Киркоров да пее с нас в

...
Не сме канили Филип Киркоров да пее с нас в
Коментари Харесай

НОВО 20: Ритонците отрекоха да са канили Киркоров за трио

Не сме канили Филип Киркоров да пее с нас в НДК. Така дует " Ритон " отхвърли информацията, която сами Катя и Здраво разпространиха още преди дни, че съветската звезда, подкрепяща режима и войната на Владимир Путин в Украйна, ще се причисли към тях на сцената. Киркоров предложения личните си почитатели у нас на концерта на ритонците, а информацията бе публикувана мълниеносно - без конкретизиране, че артистът с български паспорт въобще няма да пее, а единствено популяризира изявата на " Ритон ".

" Радвам се, че аз - Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу. Не пропускайте този празник, ще бъде ужасно ", гласеше анонсът. Оказва се обаче, че Киркоров е настоял да запише спота със личния си глас.

И по този начин у публиката останало усещане, че и той ще пее с Катя и Здравко, изясняват те. Но едвам след мощен залп от рецензии поради поддръжничеството на Киркоров на кремълския режим. Самите артисти от родния дует също се славят като русофили, а герданче със признака на войната " Z " безспирно виси от врата на Здравко, макар доброжелателните препоръки от месеци да го смъкна и размени с българското " З ". 

„ Той беше тук за 4 дни по негови си работи и да се забележим. Влиза с нас в студиото и сподели: „ Много ми е забавно ”. А анонсите ни ги записва Драго Драганов и Филип споделя: „ Не, аз ще го запиша ”. И Катя му споделя, че приказва с акцент и не на чист български, само че той: „ Не, ще се постарая ". И по този начин на смешка и подбив го записа. Това е по-скоро един шарж ”, разяснява ритонецът пред Нова телевизия. 

„ Няма по какъв начин да се впише в нашата стратегия ”, сподели през днешния ден и Катя.

„ Филип идва с антураж от 17 души. Ние нямаме тези благоприятни условия. Нашият шоубизнес не е задоволително богат, с цел да можем да поканим Филип Киркоров да пристигна да пее в нашия концерт ”, декларират още от " Ритон "..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР