Не сме извадили на показ комичните текстове от Програмата на

...
Не сме извадили на показ комичните текстове от Програмата на
Коментари Харесай

Делян Добрев за програмата на ПП: Глупости, написани в екселска таблица

Не сме извадили на показ комичните текстове от Програмата на " Промяната " по-рано, тъй като те едвам предния ден ни я пратиха. В Едни екселски таблици са написани всякакви комични неща, които ще костват на страната сред 7 и 20 милиарда лв. в допълнение.


Моето персонално мнение е, че би трябвало да се даде опция и на останалите партии в Народно събрание, които желаят да поддържат кабинет, да излъчат свои специалисти за вероятно държавно управление. И в последна сметка, като забележим тези лица, като носители на първия мандат можем да преценим дали да ги включим в наш кабинет или не.

Това сподели пред Нова тв Делян Добрев от ГЕРБ.

Няма да слагаме никакви условия на партиите какви хора да оферират. Нашата партия ще предложи евентуално композиция от политици и специалисти. Важно е да има държавно управление, разяснява още Добрев. Правенето на държавно управление е като да правиш кула от карти - най-голямата карта е елементарно да се сложи от горната страна, само че работата по основаването на кулата е най-трудна.

При фрагментиран парламент е мъчно. Да кажем, че не се разберем с тези три мандата. Вторият мандат занапред е ясно, че се проваля, тъй като няма по какъв начин с 60 депутати да правиш държавно управление. Народът не им е дал това право, като ги е направил втора политическа мощ, сподели още Добрев. Ако се провалят и трите мандата, отиваме още веднъж на избори - шести подред за две години, нищо няма да се промени, " Възраждане " ще вземе няколко депутата повече, другите ще загубим по няколко, само че ще сме в същата формула и в идващия, 50-ти парламент, добави депутатът от ГЕРБ.

Сред партиите, които се пробват да създадат кула от карти, има едни психологично заболели, има едни кибици, които стоят в профил, и по този метод картината става още по-сложна. След идващите избори ще бъде още по-трудно да бъде образувано държавно управление, предвижда Добрев.

Ако забележим вид с кабинет на Политическа партия - за какво да го подкрепим? След една седмица ще стане тъкмо 2 година, откогато Кирил Петков и Асен Василев станаха министри. Не може да се изброи нищо положително за тези две години, добави Добрев.

На въпрос по какъв начин ГЕРБ си показва кабинет с Българска социалистическа партия, с която има съществени разлики във външнополитическите визии, Добрев разяснява: Ето, по тази причина отиваме на шести избори. " По всичко проличава, че отиваме натам ", добави Добрев.

Винаги ключа към основаването на държавно управление в последните парламенти се държи от Христо Иванов, а той влезе в безумна коалиция с " Промяната ", с които нямат нищо общо, разяснява още Добрев.

Ще похарчим още 150 милиона за шестите избори, вместо за просвета, обучение, и други, само че резултатът ще е още няколко депутата за " Възраждане ". Водещото сега не е броят на депутатите на Политическа партия сега, в случай че се бяха справили ослепително с ръководството в последните 2 година, всички щяхме да ги подкрепим, а те се провалиха във всичко, разяснява Добрев.

По думите му министър председателят би трябвало да бъде излъчен от ГЕРБ, тъй като е първа политическа мощ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР