Не сме изненадани от разгласяването на имената на третия човек,

...
Не сме изненадани от разгласяването на имената на третия човек,
Коментари Харесай

Кремъл за третия човек в случая Скрипал: Не сме изненадани

Не сме сюрпризирани от разгласяването на имената на третия човек, който е бил забъркан в отравянето на семейство Скрипал, сподели представителят на съветския президент Владимир Путин – Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

"Тези изказвания не трансформират нашата позиция по случая. Вие доста добре знаете по какъв начин коментирахме "информацията " за имената на първите двама души, които бяха намесени в тази ситуация. Нищо се не промени от този момент ", сподели прессекретарят на президента на най-голямата по територия страна в света.

Както към този момент писахме, през вчерашния ден бе оповестено, че същинското име на Сергей Вячеславович Федотов е Денис Вячеславович Сергеев. Той дружно с сътрудниците си от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Анатолий Чепига, прочут като Руслан Боширов, и Александър Мишкин, прочут като Александър Петров, е забъркан в отравянето на Сергей и Юлия Скрипал в Англия при започване на март.

За Федотов (Сергеев) е известно, че е бил в България напролет на 2015 година Тогава предприемачът Емилиян Гебрев бе признат в болница с отравяне.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР