Не сме имали взаимодействие с ГЕРБ досега. Така независимият депутат

...
Не сме имали взаимодействие с ГЕРБ досега. Така независимият депутат
Коментари Харесай

Потвърдено: "Отцепниците" от БСП с нов политически проект

Не сме имали взаимоотношение с ГЕРБ до момента. Така самостоятелният народен представител Красимир Янков отговори на нападки на народни представители от някогашната си партия Българска социалистическа партия. Социалистите заподозряха, че ГЕРБ си "купува " кворум от така наречен "отцепници " от Българска социалистическа партия.

"Осигуряваме кворум, с цел да продължи работата на Народното събрание. В миг, в който лекарите на първа линия работят на ръба, не може Народното събрание да не работи и разисква значими бюджетни тематики ", сподели още той.

До края на тази година "отцепниците " ще създадат нов политически план за леви хора, разкри Янков.

"Следващите избори ще са опция за новите политически планове. Досега обаче нямаше нов ляв план, който да пази правата на хората. Затова желаеме Народното събрание да работим - не неодобряваме съвещанията, с цел да има решения ", разяснява някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и сегашен самостоятелен депутат.

Припомняме, че Красимир Янков, дружно с Чавдар Велинов, Валери Жаблянов, Димитър Стоянов, Лало Кирилов, Георги Андреев и Николай Иванов напуснаха ПГ на левицата преди месец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР