Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка

...
Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка
Коментари Харесай

Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия, сигурен Валери Симеонов

Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка даде водачът на НФСБ Валери Симеонов за работата на финансист номер едно Владислав Горанов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е позитивна, като съгласно Симеонов той се съобразявал с мнението на щаба и има съответно държание.

Бившият вицепремиер недоумява за какво би трябвало да се разясняват диалозите на Горанов с предприемача Васил Божков , защото има доста по-важни тематики в страната, като ограничение на болестта с ковид.
 Горанов: Божков не е получавал привилегировано отнасяне
Горанов: Божков не е получавал привилегировано отнасяне

Финансовият министър срещу държавното управление да става пленник в разногласия сред бизнес субекти

" Какво носят на парче подхвърлени скандални вести от човек с обвинявания. Хвърчащи бележки и едни смс-и - това ли са новините на България " , запита Симеонов.

Според него страната не би трябвало да се занимава с този упрекнат, упрекнат с 11 обвинявания човек. По отношение на ориста на ПФК " Левски ", Симеонов още веднъж запита в типичния си жанр толкоз ли е значим този клуб " Левски ", с цел да се занимаваме с него?

По думите му " Левски " е частен тим, страната може да помогне, само че това не е първата задача, а първата задача би трябвало да бъде запазване живота и здравето на хората.
 Васил Божков разгласи: Дава ФК
Васил Божков разгласи: Дава ФК " Левски " на Борисов

Журналистът Сашо Диков внесе акциите в Министерски съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР