Не сме имали пълнолуние на Хелоуин от 76 години, какво

...
Не сме имали пълнолуние на Хелоуин от 76 години, какво
Коментари Харесай

Синята луна през уикенда: опасност или надежда, революция или пречистване - slava.bg

Не сме имали пълнолуние на Хелоуин от 76 години, какво значи това за всеки и за всички?

Опасност или опция е хелоуинската Синя луна този уикенд, която ще изгрее към 5 следобяд в събота и ще ни грее до 5 на другия ден?

Октомври е неповторим с двете си пълнолуния, като второто се назовава Синя луна – на 1-ви и на 31-ви. Следващият подобен случай ще бъде чак през 2050 година Следващата Синя луна пък ще бъде чак на 31 август 2023 година Пълнолуние на Хелоун пък не е имало от 76 години – 1944 година И няма да има до 2039 година

Събитието очевидно си е само по рода си, само че какво е неговото значение за нас?

Най-общо казано: чакат ни огромни изненади. Това е, тъй като пълнолунието е в Телец. Интересното е, че то е в съпротива на Слънцето в Скорпион.

Трябва да търсим салдото сред двете: сред взимане и предоставяне, сред свое и непознато.

Много астролози предсказват радини безредици, терзания, шокови обстановки. Всъщност обаче, Синята луна идва с опцията за филтриране. Това е чудноват късмет да се освободим от контрапродуктивна сила, от токсични връзки, от хора, които ни тежат.

Изобщо, тази Синя луна е знак за смяна.

За кого ще бъде добра, а за кого ще бъде неприятна?

Дали ще получим премия или наказване зависи от това какво сме мислили, какво сме мечтали и какво сме създали в резултат на това при предходната цялостна луна в Телец, която беше на 22 април. Насред най-дълбоката и мрачна карантина.

Независимо дали проектираното от нас е било положително или неприятно, то ще откри в този момент и в идващите дни своята кулминационна точка и своя плод. И положителното, и неприятното ще бъдат възнаградени уместно.

Важното и в двата случая да благодарим, тъй като във всеки случай това ще ни бъде от изгода.
Вселената ни дава противоположна връзка кои сме и накъде отиваме, отсъдено е по делата ни. Който е интелигентен, ще направи корекции на курса си по отношение на полученото.

Добрата вест е, че Синята луна е свъпрзана с Уран. Той е признакът на свободата, на революцията, на смяната и изненадата. Тоест, всяко зло е за положително, а което би трябвало да си отиде, ще оттече с времето и ще го издуха вятърът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР