Не сме имали намерение да внасяме вота на недоверие по-рано.

...
Не сме имали намерение да внасяме вота на недоверие по-рано.
Коментари Харесай

Жаблянов: С вота не пречим на правитеството да работи, корупцията е обществена болест

Не сме имали желание да внасяме вота на съмнение по-рано. Мисля, че датата беше упомената преди Нова година. Не пречим на държавното управление да работи, то единствено си пречи. За нас не представляваше компликация да напишем образците за вота на съмнение, а да подберем какво да не включим в тях. Това съобщи Валери Жаблянов, народен представител от " Българска социалистическа партия за България " и зам.-председател на Народното събрание в предаването пред bTV.

" Корупцията се е трансформирала в социална болест. Всички сме очевидци на течовете и пропуските в здравната каса и случилото се с КТБ. Няколко са образците за неприятното ръководство и те са неналичието на надзор върху търговията и акцизните артикули, поддръжката за корупция по общините, ограничението за печелене на обществени концесии. Концесиите се разпределят на близки до ръководещите. Нашата работа е да покажем законовите недъзи в страната ", сподели още той.

" Имаше диалози за вота на съмнение с Движение за права и свободи, само че тезите ни се разминаваха. Предлагаха да се включат и тематики за здравната, демографската и обществената политика, само че за нас корупцията е преди всичко ", добави националният представител по тематиката за отдръпването на поддръжката на Движение за права и свободи за вота на съмнение.

" Не поддържаме Истанбулската спогодба заради отделянето на обществената роля на пола от неговата биологична същина, което опонира на природата ни. Това е гражданска война. Всеки избира по кое време да е на страната на разсъдъка и по кое време на опитите. Конвенцията няма за цел само да отбрани дамите от принуждение. С Истанбулска спогодба насилието по света няма да се спре ", приключи Валери Жаблянов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР